O adolescentă de 14 ani este căutată de poliţie, după ce a dispărut marţi de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă de 14 ani din Bucureşti este căutată de poliţişti, după ce, marţi, a fost dată dispărută de familie, informează Poliţia Capitalei. Tânăra se numește Matilda Beatrice Nahas, iar la data dispariției purta un tricou alb și blugi.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti solicită sprijin în vederea depistării unei minore, care, marţi, 9 octombrie, în jurul orei 14.00, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit, se arată într-un comunicat de presă.

Tânăra se numeşte Matilda Beatrice Nahas, are 14 ani, o înălţime de 1,65 metri, greutate 70 de kilograme, ochi căprui închis, păr şaten, drept, lung, ten creol, faţa ovală. Pe abdomen are un semn din naştere. La data dispariţiei era îmbrăcată cu tricou alb şi blugi lungi albaştrii.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire fata dispărută, sunt rugaţi să anunţe Serviciul Dispecerat din cadrul Poliţiei Capitalei, apelând numărul de urgenţă 112, sau să sune la numărul de telefon 021.315.35.34/ int. 24.249, 24.258.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite