Nuţu Cămătaru iese miercuri din închisoare, dar riscă încă 13 ani de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul interlop Nuţu Cămătaru, pe numele său real Ion Balint, va fi eliberat miercuri din penitenciarul Jilava, după ce şi-a ispăşit o condamnare de doi ani de zile.

În aprilie 2008, fraţii Sile şi Nuţu Cămătaru, mama acestora, precum şi alte rude ale lor au fost condamnaţi pentru sechestrare de persoane, înşelăciune şi proxenetism, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeşte şi:
Nuţu Cămătaru iese din închisoare/ Lumea interlopă este pusă pe jar

În nordul Bucureştiului fac legea hoţii de maşini, în sud „protectorii“

„Luptătorii”, şefi în sectorul 6

Nuţu Cămătaru a făcut de-a lungul timpului mai multe cereri de eliberare condiţionată, însă toate au fost respinse. În motivarea sentinţei de condamnare Nuţu Cămătaru a  declarat în faţa judecătorului că atunci când va ieşi din închisoare va fi tot „haiduc”, apreciind că anii petrecuţi printre gratii nu au avut niciun efect asupra lui.

Mai citeşte şi:

După căderea Cămătarilor, sectorul 5 este condus de Ştoacă şi Pian (VIDEO)

Sectorul 4, zona „protectorilor” şi a traficanţilor de droguri (VIDEO)

Riscă încă 13 ani de închisoare

Într-un alt caz, Tribunalul Bucureşti i-a condamnat, în februarie 2009, pe fraţii Sile şi Nuţu Cămătaru la 15 şi, respectiv, 13 ani de închisoare pentru infracţiuni cu violenţă, proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane.

Acest proces se află pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, care are termen de judecată stabilit pentru data de 21 iunie. Instanţa a finalizat cercetarea judecătorească în acest caz, dar nu a putut închide procesul, întrucât la ultimul termen de judecată unul dintre inculpaţi, Alexandru Costache, care era minor la data când ar fi săvârşit infracţiunile, nu s-a putut prezenta, motivând că urmează un tratament psihiatric. Minorul este acuzat că ar fi fost iconvins de cei doi fraţi interlopi să comită o crimă pe când avea 15 ani.

Mai citeşte şi:

Lupta pentru putere în sectorul 3 se dă între Chira şi Sile Pietroi

Sectorul 2, controlat de familiile de ţigani

Clanurile Capitalei Sectorul 1, controlat de hoţi de maşini de lux şi proxeneţi

Clanul lui Corduneanu a santajat o judecătoare şi un procuror

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite