Nunțile unor vedete care au provocat scandaluri răsunătoare. Vezi poveștile lor de dragoste și cine s-a căsătorit în secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moni și Iri, Oana și Pepe, Raluca și Todd sunt doar câteva din cuplurile care au atras atenția opiniei publice atunci când s-au iubit, s-au căsătorit și apoi brusc s-au despărțit. Poveștile lor au fost frumoase, însă unele terminate cu multă gâlceavă.

Cabral şi Andreea Pătraşcu, nuntă cu nervi

Gabriela Firea şi-a dat jos jartiera la nunta cu primarul Pandele. Vezi aici cele mai tari poze puse pe Facebook de mire!

Oana Zăvoranu: "Depun actele de divorţ la prima oră!". Pepe: "Uraaa!"

Mihaela Rădulescu, divorţ oficial

Oana și Pepe, nuntă fără părinți

În toamna lui 2006, Oana Zăvoranu a devenit, legal, soția lui Pepe. Querida și latin loverul s-au căsătorit civil în secret. Martori la cununie au fost doar prietenii apropiați, dar nu și părinții vedetelor. Pe de o parte pentru că Oana era în relații proaste cu mama sa, iar părinții lui Pepe nu erau de acord cu relația. La cununia civilă, ei au spus „Da“ într-un restaurant, iar Oana s-a îmbrăcat obişnuit.

În primăvara lui 2009, cei doi nu reușeau să-și găsească nași pentru cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Anul acesta s-au despărțit și chiar au divorțat oficial la notar după un răsunător scandal în care și-au aruncat tot felul de jigniri și acuzații și s-au reclamat la poliție.

image

Cununie în Las Vegas

Fostul gimnast, Marian Drăgulescu s-a căsătorit în secret în 2010 în. Cununia alături de Corina a avut loc la Las Vegas, iar anul acesta cei doi s-au cununat şi religioas, la biserica Popa Soare din Capitală. Petrecerea, care a avut 200 de invitaţi, a avut loc la restaurantul Turabo. Copiii pe care îi are Drăgulescu cu fosta sa soţie Beatrice (6 ani) şi Richard (4 ani), au lipsit de la ceremonie, la fel ca şi părinţii lui, cu care se află în război din cauză că a vândut o casă. De-altfel, fostul gimnast s-a despărțit cu mare scandal de fosta soție, Larisa cu care nu a reușit să ajungă la o înțelegere nici acum și care l-a acuzat pe multiplul campion mondial și european la gimnastică că a bătut-o de mai multe ori.

„Cuceritorul“ ministru

Fostul ministru al Finanțelor, Sebastian Vlădescu și-a câștigat renumele de „cuceritorul“. Presa tabloidă a scris că acesta și-ar fi trecut în cont două căsnicii pe care le-a destrămat, în ambele cazuri fiind vorba despre amicii săi. Tot el a fost și protagonistul scandalului conjugal din familia Boureanu, el furându-i nevasta politicianului deși era nașul de cununie.

Nuntă la vedere, divorț în „secret“

În 2008, la numai un an de la nunta oficiată în America, surse din anturajul fiicei președintelui FRF, Raluca Sandu vorbeau despre divorțul acesteia de boxerul Todd Medina. Invitată la emisiunea Happy Hour, ea a confirmat divorțul după patru  ani de relații, dar nu a dorit să dea prea multe detalii doar că cei doi nu au reușit să aibă un copil, acesta fiind motivul principal al despărțirii.

image

Vestea divorțului Ralucăi Sandu s-a aflat ladoar da două zile după ce Mihaela Rădulescu a anunţat că se va despărţi de soţul Elan, o altă vedetă autohtonă care mărturisea că a pus căsnicia pe butuci. Și asta după ce vedeta a fost surprinsă alături de vedeta TV, Dani Oțil.

image

Alte povești, alte probleme

La începutul anului 2010, Gabriela Firea s-a confruntat cu atacurile fostelor rude și a fost acuzată că s-a grăbit să-și refacă viața la aproape un an de la decesul soțului. fosta soţie a acestuia, Carmen, a acuzat-o pe prezentatoarea TV că a aflat de la prieteni despre tragedie și nu a permis familiei ei să participe la funeralii. Deranjată de speculațiile care se făceau despre o viitoare căsătorie cu Florentin Pandele, ea a vorbit despre faptul că formează un cuplu la mai puțin de nouă luni de la moartea soțului ei. Ea s-a căsătorit luna aceasta cu Florentin Pandele la Palatul Stirbey.

Monica Gabor, fostă Columbeanu a fost și ea subiect de primă pagină în tabloide după divorțul de Irinel. După aproape cinci ani de căsătorie, cuplul Monica şi Irinel  a ajuns acolo unde mulţi prevedeau de ceva timp: la divorţ, iar acum se războiesc în instanță pentru custodia copilului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite