Numărul de călătorii de pe un abonament RATB ar putea fi limitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul de călătorii pe care îl fac cei care deţin un abonament de călătorie pe mijloacele de transport în comun ale RATB ar putea fi limitat.

Consiliul de Administraţie al RATB a hotărât generalizarea obligativităţii validării cardului de transport, în scopul obţinerii unei imagini cât mai complete asupra gradului de încărcare al mijloacelor de transport, pe linii şi intervale orare, se arată într-un comunicat transmis de regie pentru adavarul.bucuresti.ro.

“Deşi se limitează numărul de călătorii, oferta de transport este generoasă, spre exemplu, abonamentul general pentru o lună, valabil pe toate liniile, va cuprinde un număr de 200 călătorii”, se spune în text. 

De asemenea, pentru a diversifica modalităţile de procurare a titlurilor de transport, Consiliul de Administraţie al RATB a hotărât ca plata călătoriilor cu mijloacele de transport public să se efectueze şi prin intermediul telefonului mobil, printr-un singur SMS. Acest sistem de plata va fi implementat, în prima etapă, pentru abonamentele de o zi, urmând ca pe viitor procesul să se extindă şi la celelate titluri de transport.

Aceste propuneri ale RATB vor fi supuse aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite