Nu mai sunt bilete în faţa scenei la Faithless şi Pink Martini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe categorii de locuri pentru Ciuc Summer Fest sunt deja sold-out, cele mai cautate bilete fiind în Gazon A, în zilele cu Faithless şi Pink Martini. Ciuc Summer Fest va avea loc în perioada 16-18 iulie, în complexul Zone Arena.

De asemenea, VIP-urile nu mai găsesc locuri la concertul lui Gary Moore.

Citiţi şi

Urmează trei zile de festival

Biletele din zona Gazon A pentru zilele de 16 şi 17 iulie, respectiv cele din tribună pentru cea de-a treia zi, 18 iulie, sunt deja epuizate, cu mai puţin de trei săptămâni înainte de startul evenimentului.

Biletele rămase disponibile – Gazon B şi VIP în primele două zile, şi Gazon A şi B în ultima zi - pot fi achiziţionate în continuare de pe site-ul www.myticket.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta, la preţurile de 90 de lei pentru Gazon B, 160 de lei în Gazon A şi 220 de lei cele VIP.

În zilele festivalului, ultimele bilete disponibile vor putea fi achiziţionate şi de la casele de bilete de la intrarea în complexul Zone Arena, la preţurile de 110, 180, respectiv 240 de lei.

Pe scenele festivalului vor mai cânta şi Şuie Paparude, Urma, Viţa de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD şi The Mono Jacks.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite