Nopţi tot mai friguroase în Bucureşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temperaturile vor scădea şi în următoarele nopţi în zona Capitalei, spun meteorologii care prognozează pe timpul zilei maxime care vor depăşi cu greu 14 grade Celsius.

În noaptea aceasta, în Bucureşti, se dă drumul la căldură

Este tot mai rece în Bucureşti şi vin temperaturi şi mai scăzute mai ales pe timpul nopţii. „În noaptea care urmează în Bucureşti se vor înregistra temperaturi de 7-8 grade Celsius. Este o valoare rezonabilă deocamdată. Este rece semn că ne apropiem de iarnă“, a declarat Meda Georgescu de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Următoarele nopţi în Bucureşti vor fi însă şi mai reci. În noapte de 6 spre 7 octombrie, termometrele vor înregistra doar 4-6 grade Celsius, iar în noaptea de 7 spre 8 octombrie vor fi şi mai puţine grade: 2-3. Şi pe timpul zilei va fi destul de rece.

Mâine vor fi 14 grade Celsius în Capitală, iar pe 8 şi 9 octombrie nu vor fi mai mult de 12-13 grade Celsius. „Persistenţa aerului rece venit dintre pol se menţine deasupra ţării noastre şi în următoarele şapte-zece zile“, a mai spus meteorologul Meda Georgescu.





București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite