Noii Golani fac marş până la casa lui Ion Iliescu

Noii Golanii merg mâine la casa lui Iliescu. Anunţul a fost făcut în cea de-a doua zi a Bookfest, atunci când la lansara cărţii fostului preşedinte "După 20 de ani“, George Simion a strigat „Nu ar trebui să scoateţi cărţi, ar trebui să fiţi la puşcărie!“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citiţi şi

Incident la lansarea cărţii lui Ion Iliescu

Asociaţia 21 Decembrie şi Grupul de acţiune Noii Golani vor organiza un marş de comemorare a victimelor mineriadelor. Traseul este stabilit: Piaţa Universităţii - din dreptul Intercontinentalului, va continua în direcţia Piaţa Romană – Calea Dorobanţi, către casa preşedintelui de atunci, Ion Iliescu.

Manifestanţii vor să îi ofere lui Iliescu panseluţe, florile pe care minerii le-au plantat după ce au făcut „curăţenie“ în Piaţă, în 1990.

Joi, Ion Iliescu a fost ţinta unui incident la Târgul de carte Boofest cu un reprezentant al Noilor Golani.

La lansarea cărţii lui Ion Iliescu "După 20 de ani" trei tineri au strigat "Iliescu e un criminal!".  Unul dintre ei au fost luat pe sus de bodyguarzi. Pe mai multe foi A4 stătea scris "Ion Iliescu, căutat  pentru crimele Revoluţiei"

"Ce faceţi, de ce mă îmbrânciţi?", a strigat George Simion. Răspunsul lui Ion Iliescu a fost: "E vorba de patimi care influenţează minţile neformate".

Oamenii de vârsta a treia au sărit : "Lăsaţi-l pe preşedintele Iliescu să vorbească". "De ce mă luaţi pe sus? El e criminalul Revoluţiei", a mai strigat îndârjit tânărul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: