Noaptea albă a cărţii, la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a târgului „Bookland“ are loc, în acest weekend, la AFI Palace Cotroceni. Cititorii sunt aşteptaţi la maratonul pregătit de standurile editurilor, care vor rămâne deschise sâmbătă noaptea.

O invitaţie de a petrece un weekend plăcut, o ocazie de a vă destinde şi de a vă cumpăra cărţile de care aveţi nevoie.

Toate acestea le puteţi face în acest weekend, la prima ediţie a târgului de carte „BookLand“, organizat la AFI Palace Cotroceni.

Printre editurile prezente la „BookLand“, cu reduceri de până la 70%, se numără Corint, Leda, Ibu Publishing sau Editura Adevărul, dar şi librăria online BuyBooks.



„Avem din ce în ce mai mulţi clienţi, iar oamenii sunt tot mai interesaţi să cumpere cărţile în sistem online. Am profitat de organizarea târgului pentru a ne face şi mai mult cunoscuţi“, a declarat, astăzi, Cristian Popa de la BuyBooks.

De-altfel, oamenii se perindau pe la fiecare stand cu cărţi amenajat la mall. Înainte de a-şi continua cumpărăturile se opreau la rafturile pline cu filme şi cărţi pentru toate gusturile şi nevoile.  „Am cumpărat cărţile «verzi» de la Adevărul şi îmi lipsea doar primul volum din bibliotecă. Acum l-am găsit şi colecţia mea este completă“, a  spus Mihai Smărăndescu (24 de ani), student la Teologie.

image



În noaptea de sâmbătă spre duminică, „Bookland“ va fi deschis non-stop, iar duminică pe timpul zilei programul este până la 22.00. Mâine seară, Florin Chilian, the dAdA, Magnum Opus Band, Trupart şi Backstage Boys vor concerta la târg, iar mâine cântăreaţa Lora şi trupa Akcent vor prezenta publicului cel mai recent single: „No More Tears“.

Reduceri de până 70%

Editurile care participă la „Bookland“ au pregătit promoţii pentru cititori care din prima zi a târgului s-au arătat destul de interesaţi de cărţile pentru copii, care pot fi un cadou excelent de la „iepuraş“  sau cărţile şi DVD-urile religioase oferite de Paşte.

La târgul de carte de la Afi Palace Cotroceni vor fi şi multe lansări de carte. Volumul „Mormântul comunismului românesc“, de Alexandru Matei, apărut la Editura Ibu Publishing va fi lansat, mâine, de la ora 12.00, în prezenţa istoricului Adrian Cioroianu, poetului Florin Iaru şi criticului literar Costi Rogozanu.

Cărţi şi filme de la Editura Adevărul

image



Editura Adevărul este prezentă la „BookLand“ deopotrivă cu filme şi cărţi. Cititorii au acum ocazia să cumpăre volume din colecţii precum „Alexandre Dumas“, „101 cărţi de citit într-o viaţă“, „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, colecţia „Carte de lux“, colecţia „Bestseller Adevărul“ sau „Spectacole de Operă“ şi „Mari muzee ale lumii“.

De asemenea, cititorii pot achiziţiona volumele unor publicişti cunoscuţi: „Sfârşitul Ceauşeştilor“ şi „Crimele Revoluţiei“, de Grigore Cartianu, „Dracul şi mumia“, de Stelian Tănase sau „Un secol cu Neagu Djuvara“, de George Rădulescu, precum şi DVD-uri din seria „Filme de Paşte“.


image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite