Nicuşor Dan: Am semnat contractul de servicii de proiectare şi execuţie pentru  finalizarea proiectului de reabilitare a bulevardului Aerogării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, că a semnat contractul de servicii de proiectare şi execuţie pentru continuarea şi finalizarea proiectului de reabilitare a bulevardului Aerogării, inclusiv a liniilor de tramvai. Lucrările vor dura 6 luni, iar valoarea contractului este de aproximativ 9,6 milioane lei, a adăugat edilul.

„Am semnat contractul de servicii de proiectare şi execuţie pentru continuarea şi finalizarea proiectului de reabilitare a bulevardului Aerogării, inclusiv a liniilor de tramvai. Lucrările vor fi realizate de Societatea de Transport Bucureşti. Este vorba despre un proiect sistat de mai bine de zece ani, din cauza problemelor ridicate de exproprieri şi intrarea în insolvenţă a fostului executant”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

El a adăugat că până la mijlocul acestei luni va fi emis ordinul de începere a proiectării, iar apoi cel pentru execuţia propriu-zisă a lucrărilor.

„Se vor moderniza linia de tramvai, reţeaua de contact şi peroanele şi se vor reface canalizaţia pentru semafoare, carosabilul şi trotuarele. Lucrările vor dura 6 luni, iar valoarea contractului este de aproximativ 9,6 milioane lei”, a completat Dan. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite