Nicuşor Dan, schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic. Edmond Niculuşcă, director adjunct

Nicuşor Dan, schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic. Edmond Niculuşcă, director adjunct

Foto: inquam photos/ Octav ganea

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, că a decis schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, fiind înlocuiţi directorul adjunct şi directorul executiv adjunct. Director adjunct a fost numit Edmond Niculuşcă, fondatorul Asociaţiei ARCEN.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Azi am decis schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Pleacă din funcţii Marius Coajă, director adjunct şi Alina Tarcevschi, director executiv adjunct. De asemenea, în funcţia de director adjunct al acestei Administraţii îl voi numi pe Edmond Niculuşcă”, a anunţat, miercuri, Nicuşor Dan. 

Primarul general a explicat de ce l-a ales pe Edmond Niculuşcă. 

”El e fondatorul Asociaţiei ARCEN şi un om care s-a luptat mult în ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei. E cel care a strâns fonduri pentru renovarea Şcolii Centrale şi a organizat trasee culturale pentru cei care voiau să descopere vechiul Bucureşti”, a precizat primarul general.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările