Nicuşor Dan, după ce a fost acuzat de  Firea că a oprit transportul şcolar: Autobuzele erau destinate doar pentru 6 şcoli din cele 600 ale Bucureştiului

Nicuşor Dan, după ce a fost acuzat de  Firea că a oprit transportul şcolar: Autobuzele erau destinate doar pentru 6 şcoli din cele 600 ale Bucureştiului

Nicusor Dan FOTO Facebook

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis, marţi seară, acuzat fiind de Gabriela Firea că a oprit transportul şcolar, că existau autobuze şcolare doar pentru 6 şcoli din cele 600 ale Bucureştiului, iar costul lunar al funcţionări acestor mijloace de transport depăşea 560.000 de lei, fără TVA. Dan a precizat că în prezent elevii pot circula gratuit cu orice mijloc de transport în comun din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Autobuzele şcolare, a căror circulaţie a fost oprită în cursul anului 2020, au reprezentat o măsură populistă a ex-primarului Firea. Autobuzele şcolare erau destinate doar pentru 6 şcoli din cele 600 ale Bucureştiului şi nicidecum pentru toate unităţile de învăţământ din Capitală, a scris, marţi seară, pe Facebook, Nicuşor Dan. 
 
Acesta a explicat că era vorba de un program-pilot, prin care au fost create 16 linii de transport pentru 6 şcoli. 
 
”Astfel de linii, care au un număr mic de utilizatori înscrişi, generează costuri foarte mari raportat la numărul de utilizatori. Din analiza primită la primărie, costul lunar al funcţionării acestor autobuze şcolare a fost de 564.500 lei + TVA. În prezent, toţi elevii circulă gratuit pe toate mijloacele de transport în comun, pe toate traseele din Bucureşti”, a mai scris dan. 
 
Fostul primar Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicuşor Dan că a oprit transportul şcolar în Capitală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările