Nicuşor Dan, despre fotografia Gabrielei Firea în biroul de primar cu mesajul „Sunt încă aici“: Insultă, din nou, inteligenţa bucureştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, cataloghează drept "insultă” la adresa inteligenţei bucureştenilor fotografia pe care Gabriela Firea a făcut-o în biroul de la Primăria Capitalei şi a postat-o, joi seară, însoţită de mesajul "Sunt încă aici. (...) Şi îmi place”.

"Insultă, din nou, inteligenţa bucureştenilor, aşa cum a făcut-o de nenumărate ori în campania electorală. Vedem cu toţii că biroul ăla e gol, nu există un primar care se ocupă de probleme”, a comentat Nicuşor Dan, joi seară, la Digi 24, postarea primarului încă în funcţie. 

Acesta a reclamat faptul că la patru săptămâni de la alegerile locale primarul în exerciţiu nu a avut "nicio comunicare publică pe subiectele esenţiale, pe coronavirus, pe termoficare". Primarul ales a catalogat drept "inexistentă” activitatea primarului în funcţie. 

Nicuşor Dan a spus că ar putea fi învestit în funcţie săptămâna viitoare "dacă nu se fac apeluri la hotărârea judecătoriei”, în condiţiile în care în ţară sunt primari care şi-au preluat deja mandatele.

Primarul în funcţie al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook o fotografie cu ea în biroul de la Primărie şi un scurt text, în limba engleză, în care afirmă că încă munceşte şi că este "ca oţelul". "Sunt încă aici", scrie Firea, adăugând: "Şi îmi place".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite