Nicuşor Dan a anunţat că a semnat acordul pentru modernizarea altor 11 km din reţeaua primară de termoficare, din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicusor

„Acordul pentru modernizarea altor 11 kilometri din reţeaua primară de termoficare” a Capitalei a fost semnat, a anunţat luni primarul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan.

„Am semnat Acordul pentru modernizarea altor 11 km din reţeaua primară de termoficare.

Lucrările vor începe în luna ianuarie şi vor fi realizate de Compania Energetica. Segmentul care urmează să fie modernizat este aferent magistralei Grozăveşti şi face parte din cei 40 de kilometri de reţea de termoficare scoşi la licitaţie în 2021.

Sunt conştient că problema termoficării este una vitală şi îi asigur pe locuitorii Capitalei că facem tot posibilul pentru a corecta această situaţie generată de indolenţa precedentelor administraţii” a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

În noiembrie, anul trecut, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţa că desfăşoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele de termoficare, în mai multe zone din sectoarele 2, 3, 4 şi 5 din Capitală.

Primarul general al capitalei a declarat mai apoi, referitor la problemele pe care bucureştenii le au cu apa caldă şi căldura, că primăria poate interveni doar de urgenţă la avariile care se produc. Acesta afirma că problemele sistemului de încălzire centralizată s-au acumulat în timp, deoarece au fost „ani întregi de inacţiune”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite