Nicuşor Dan anunţă că în şedinţa din 8 decembrie va fi aprobată rectificarea pentru a putea plăti stimulentele pentru copii şi adulţi cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:  inquam photos/ Octav Ganea
Foto:  inquam photos/ Octav Ganea

Primarul general al Capitalie, Nicuşor Dan, a anunţat astăzi că a stabilit pentru joi, 8 decembrie, o nouă întrunire a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cu câteva puncte urgente pe ordinea de zi, printre care şi rectificarea bugetară.

„Va fi vorba în primul rând despre rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, nou-născuţilor, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate şi cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro.În plus, vom lua decizii privind ajutorul financiar pentru instituţiile independente din domeniul artelor spectacolului şi vom solicita Ministerului Educaţiei şi Cercetării preluarea cluburilor sportive şcolare şi a cluburilor copiilor din Bucureşti. Va fi supusă de asemenea atenţiei CGMB propunerea eliminării taxei pentru turism în 2021.„ a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

De asemena, el a mai adăugat că speră ca până marţi să fie validate toate mandatele consilierilor generali:

„Sper în acelaşi timp ca toate mandatele consilierilor generali să fie validate până în ziua de marţi, astfel încât să se poată alege şi cei doi viceprimari ai Capitalei. Voi trimite mâine şi o adresă către instanţă, cu solicitarea accelerării acestui proces care trenează deja de destulă vreme.” potrivit sursei citate.

De altfel, la prima şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, care a avut loc ieri, 2 decembrie, primarul general Nicuşor Dan a anunţat că a fost semnat contractul pentru termoficare şi că pe sănătate a reuşit o colaborare cu DSP Bucureşti. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite