Nicuşor Dan: Anul acesta, Primăria nu va aloca bani pentru Catedrala Neamului

Nicuşor Dan: Anul acesta, Primăria nu va aloca bani pentru Catedrala Neamului

Nicuşor Dan FOTO Facebook

Primăria Generală a municipiului Bucureşti nu va aloca în 2021 fonduri pentru construcţia Catedralei Neamului, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Ştiri pe aceeaşi temă

„De alocări de bani pentru biserici şi statui se ocupă Direcţia de Arhitectură Peisagistică, instituţie subordonată Primăriei Capitalei. Bugetul total pentru intervenţii este undeva la un milion de lei. Pentru Catedrala Neamului nu a existat o propunere, au existat propuneri pentru alte intervenţii, pentru alte obiective, unele dintre ele monumente istorice”, a declarat Nicuşor Dan într-o şedinţă de astăzi.

Catedrala Neamului a primit mai multe alocări din partea fostei administraţii, condusă de Gabriela Firea. 

Pe lângă asta, Primăria Municipiului Bucureşti a redus şi sumele alocate pentru târguri şi festivaluri. Nicuşor Dan a explicat că acest lucru este făcut tocmai pentru a renunţa la cheltuirea iresponsabilă a banilor publici, în contextul în care Primăria Capitalei are datorii foarte mari.

După ce va fi definitivat, proiectul de buget al Bucureştiului va ajunge în dezbatere publică, iar apoi va fi supus votului Consiliului General.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările