Negoiţă, după ce mai mulţi cetăţeni au anunţat că strâng semnături pentru a-l demite: „Tocmai s-a înfiinţat un partid şi cred că el iniţiază astfel de lucruri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoiţă. primarul sectorului 3 FOTO Marian Iliescu
Robert Negoiţă. primarul sectorului 3 FOTO Marian Iliescu

După ce mai mulţi cetăţeni au anunţat pe Facebook că strâng semnături pentru a-l demite prin referendum pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, acesta a declarat că este vorba despre „un partid nou înfiinţat“ nu despre cetăţeni ai sectorului.

Edilul Sectorului 3 a declarat, joi, în cadrul şedinţei Consiliului Local că acuzele pe care i le aduc cei care vor să-l demită nu sunt adevărate, scrie Hotnews.

„Tocmai s-a înfiinţat un partid şi cred că el iniţiază astfel de lucruri. Ei spun ca taxa 0 la gunoi a fost crescută cu 60%. La noi este taxa 0 la gunoi. De când sunt eu primar, locuitorii din sectorul 3 nu mai plătesc taxa la gunoi. De ce să îmi dau demisia dacă m-am ţinut de cuvânt. La reabilitare termică nicio primărie din ţara asta nu a reabilitat mai multe blocuri decât noi, de când am devenit primar. Trebuie să veniţi să vedeţi ce şcoli am facut noi în sector, grădiniţe, creşe, parcuri. De ce să îmi dau demisia? Eu vreau să continui să fac lucruri bune pe acest mandat“, a precizat edilul.

De asemenea, Robert Negoiţă a spus că pe Bulevardul Unirii acum există mai mult spaţiu verde decât era înainte de începerea lucrărilor, în timp ce consilierii PDL au anunţat că nu au nicio legătură cu organizarea strângerii de semnături pentru demiterea lui Negoiţă, precizând însă că îi vor ajuta pe cetăţenii care vor să îl demită pe primar prin referendum.

„Noi salutăm aceasta iniţiativă şi o încurajăm. Este foarte bine că vine din partea socieăţii civile, a cetăţenilor, pentru a nu ne acuza dumeavostră că politizăm actul administrativ. Declarăm public că vom sprijini cu toate forţele acest demers de strângere de semnături“, a spus Inocenţiu Voinea, consilier PDL, care i-a cerut lui Negoiţă se demisioneze înainte de referndum în cazul în care se vor strânge peste 100.000 de cetăţeni care vor semna.

Pe aceeaşi temă:

Mai mulţi bucureşteni strâng semnături pentru demiterea primarului Sectorului 3 din Bucureşti, Robert Negoiţă

FOTO VIDEO Locuitorii din Sectorul 3 strigă pentru „salvarea“ Parcul IOR: „Vrem parc, nu betoane!“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite