Negoiţă explică de ce a schimbat bordurile din sector cu diafragme roşii: „Îi vom împiedica pe şoferi să parcheze e spaţiul verde“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a explicat de ce a decis să pună pe marile bulevarde din sector diafragme roşii pe care le contestă mulţi dintre cei care locuiesc în zonă. Edilul spune că vechile borduri erau inestetice, în timp ce noile diafragme din beton roşu îi împiedică pe şoferii indisciplinaţi să parcheze unde vor fără să ţină cont de reguli.

Robert Negoiţă a explicat pe pagina lui de Facebook care sunt motivele pentru care a înlocuit bordurile vechi de pe marile bulevarde cu diafragme colorate, dar şi de ce sunt atât de înalte şi colorate în roşu puternic. Edilul a spus că a decis să monteze diafragmele roşii pe marile bulevarde din sector pentru că vechile borduri s-au degradat repede, fiind şi destul de inestetice.

„De asemenea, am înlocuit bordurile care delimitează scuarurile şi care s-au degradat în timp, lăsând noroiul din zona cu spaţiu verde să se scurgă pe şosea. Şi tot cu ajutorul diafragmelor îi vom împiedica pe şoferii care parcau pe spaţiul verde să nu o mai facă de acum înainte. Cu aceste diafragme am delimitat şi aleile principale de spaţiul verde dintre blocuri. Prin gardurile fără o bază solida de beton şi adesea îndoite şi ruginite, noroiul se scurgea cu uşurinţă pe alei. Ca să prevenim toate situaţiile descrise mai sus era nevoie ca diafragmele să fie înalte. Altfel, ar fi fost ineficiente şi, din nou, trecute cu uşurinţă cu vederea de către şoferi. În plus, aceste diafragme sunt din beton, care e cel mai rezistent material din construcţii, aşa că vor avea o durată foarte lungă de viaţă“, precizează Negoiţă.

De asemenea, acesta a spus că a avut de ales între a pune borduri obişnuite şi aceste diafragme, dar a decis că a doua variantă este mai potrivită pentru că dă sectorului dinamism.

„Ştiu că orice culoare aş fi ales împreună cu echipa de arhitecţi cu care mă consult, ar fi existat voci care să o conteste. Dar nu mă deranjează, ba chiar mă ajută să îmi scrieţi sau trimiteţi fotografii cu lucrări la care execuţia vi se pare că lasă de dorit. Astfel, eu pot să cer verificarea lucrării şi eventual refacerea ei. Acolo unde se va dovedi că firma nu a înţeles corect planul sau a executat greşit lucrarea, va suporta refacerea acesteia din propriul buzunar “, a mai spus primarul.

Se strâng semnături pentru demiterea lui Negoiţă

Mai mulţi bucureşteni din Sectorul 3 cer demiterea primarului sectorului, Robert Negoiţă, prin referendum, şi au creat pe Facebook un eveniment pentru strângerea de semnături. Cetăţenii sunt revoltati de încălcarea promisiunilor electorale şi de proiectele controversate ale primarului.

În replică, edilul Sectorului 3 a declarat, joi, în cadrul şedinţei Consiliului Local că acuzele pe care i le aduc cei care vor să-l demită nu sunt adevărate.

Pe aceeaşi temă:

Negoiţă, după ce mai mulţi cetăţeni au anunţat că strâng semnături pentru a-l demite: „Tocmai s-a înfiinţat un partid şi cred că el iniţiază astfel de lucruri“

Mai mulţi bucureşteni strâng semnături pentru demiterea primarului Sectorului 3 din Bucureşti, Robert Negoiţă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite