UPDATE Mumie, lângă Muzeul Antipa: un cadavru mumificat a fost găsit într-un canal de o echipă a RADET

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cadavru mumificat a fost identificat de mai mulţi angajaţi ai RADET care au coborât într-un canal pentru a face mai multe reparaţii. Canalul este situat între Muzeul Antipa şi Muzeul Ţăranului Român, potrivit oficialilor Poliţiei.

UPDATE 15.10 Persoana găsită de angajaţii RADET este un om al străzii care locuia în canal. ”Noi avem un plan de verificări periodice în mai multe zone, de aceea o echipă a noastră se afla în canalul din apropiere de Muzeul Antipa. Angajaţii au descoperit un cadavru, cel mai probabil al unui om al străzii, care avea şi un culcuş acolo, cum îşi fac cei care locuiesc în canale. La prima vedere, din ce înţeleg de la colegii mei, omul nu ar fi avut leziuni pe corp. Ancheta a fost preluată de serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, cadavrul fiind în acest moment la IML pentru a se stabili cauzele morţii”, a declarat pentru adevarul.ro, directorul general al RADET, Ion Voicu.  

Cadavrul mumificat a fost găsit în jurul orei 10.00, angajaţii RADET fiind cei care au sunat la serviciul unic de urgenţă 112, conform Medifax.

Poliţiştii Serviciului Omoruri au deschis o anchetă, iar până la stabilirea cauzei morţii din urma necropsiei cazul va fi tratat ca ”moarte suspectă”.

Conform anchetatorilor, la faţa locului nu s-a putut stabili sexul persoanei decedate, deoarece cadavrul este mumificat.

Incidentul este cu atât mai misterios cu cât la Muzeul Antipa este în plină desfăşurare expoziţia The Human Body, în care peste 200 de exponate - cadavre umane reale - au creat deja controverse între societatea civilă şi organizatorii expoziţiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite