Motociclist lovit mortal de un şofer de taxi pe Bulevardul Aviatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un motociclist bucureştean de numai 22 de ani a murit ieri seară după ce a fost implicat într-un accident auto.

Neatenţia unui taximetrist, care a intrat într-o intersecţie fără să se asigure, l-a costat viaţa pe tânărul motociclist care se deplasa regulamentar pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Brigada Rutieră reiese că şoferul de taxi, în vârstă de 50 de ani, nu a acordat prioritate la intrarea în intersecţa semaforizată dintre Bulevardul Aviatorilor şi Strada Ion Mincu, şi, astfel, a izbit în plin motocicleta tânărului care circula regulamentar.

Tânărul a murit pe loc.

Impactul a fost atât de puternic încât motociclistul a murit pe loc. Medicii SMURD ajunşi la faţa locului au încercat să-l resusciteze pe motociclist mai bine de jumătate de oră, dar, datorită leziunilor interne şi craniene severe pe care le-a suferit, nu a mai putut fi salvat.

Pe de altă parte, şoferul spune că nu a avut timp să reacţioneze, deoarece motociclistul se deplasa cu viteză prea mare. Pasagerul taxiului a suferit şi el mai multe leziuni minore şi a fost transportat la spitalul de urgenţă pentru continuarea verificărilor. Potrivit lui Cristian Ivanovici, administratorul companiei Taxi AS, şoferul maşinii lucra ca taximetrist independent în regim de colaborare cu firma respectivă de aproximativ 10 ani.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili din vina cui s-a produs accidentul. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul de taxi va fi acuzat de ucidere din culpă, faptă penală pedepsită cu până la şapte ani de închisoare.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite