Motocicletele şi pălăriile bunicilor, la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Băneasa Shopping City, în weekend-urile 7-8 şi 14-15 august, vor avea loc programe speciale în amintirea farmecului vremurilor demult apuse. Astfel, pe „bulevardele modei“ din mall vor avea loc diverse expoziţii retro.

În acest weekend, prima dintre ele va oferi vizitatorilor posibilitatea de a admira o vastă colecţie de pălării de epocă, în timp ce cea de-a doua va readuce în prim-plan motocicletele bunicilor noştri.

Bonetă din 1810, piesa de rezistenţă

Frumuseţea pălăriei ca obiect de modă vintage va fi subliniată de expoziţia „Povestea pălăriei mele“, prin care 80 de pălării din epoci diferite vor fi expuse alături de alte accesorii, haine şi fotografii vintage şi reviste de modă din anii ’40.

Cea mai veche și valoroasă piesă din expoziţie este o bonetă care datează din anul 1810.

Pentru a intra şi mai mult în spiritul acelor vremuri, bucureştenii se vor putea delecta admirând o expoziţie de fotografie cu 23 de exponate ale băimărencei Alexandra Paşca.

Aceste lucrări aduc aminte de începuturile fotografiei prin intermediul portretelor transpuse în atmosfera începutului de secol XX. La eveniment, doamnele se vor putea distra încercând modelele expuse şi pozând pentru fotografii vintage într-un studio special amenajat.

Pentru domni, tabloul „vintage“ va fi completat de cinci dintre cele mai celebre motociclete ce vor fi expuse în mall, alături de câte o poveste a vieţii lor, cu ajutorul Asociaţiei Motocicliştilor din România.

Motocicletele vor putea fi admirate până la 15 august în mallul din Băneasa. Săptămâna viitoare în weekend, maşinile retro vor fi cele care vor face deliciul vizitatorilor.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite