Motociclete şi tatuaje la Romaero Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 10.000 de pasionaţi de motociclete au vizitat ieri cea de-a doua ediţie a Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB). Evenimentul, care se desfăşoară şi astăzi la Romaero Băneasa, cuprinde expoziţii cu vânzare de motoare şi echipamente, concursuri şi o convenţie a tatuatorilor din Bucureşti.

<!--[if gte mso 10]>

Iubitorii de cai putere pe două roţi din toată ţara şi din afara graniţelor au blocat ieri cartierul Băneasa în drumul lor spre Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB). Râuri de vizitatori, unii pe motociclete, alţii cu maşina sau pe jos, se îndreptau spre porţile Complexului expoziţional Romaero acolo unde are loc evenimentul, pentru două zile, sâmbătă şi duminică.

Foto: Marian Iliescu

image

Cei mai mulţi au venit cu gândul să cumpere ceva, o cască nouă, un costum de motociclist sau, de ce nu, chiar un motor nou. În cadrul salonului au fost amenajate expoziţii cu vânzare unde se găsesc cele mai noi modele de la firme de renume cum ar fi Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha. De asemenea, există şi un târg de motociclete şi scutere şi atv-uri second hand pentru cei cu mai puţină dare de mână.

”Eu vreau să o vând pe a mea, este o Honda din 2004, foarte bună, dar vreau să schimb modelul. Nu m-am hotărât încă. Deocamdată aştept un cumpărător, cred că o dau repede, şi apoi merg pe la alea noi. Stau şi mâine la Bucureşti special pentru salon. Nu voi pleca cu trenul ci călare”, ne-a spus Vlad Cristescu, un motociclist din Cluj.

Foto: Marian Iliescu


Un scuter costă 800 de euro, o motocicletă nouă, 5.800 de euro

Cei care vor să înlocuiască maşina sau transportul în comun cu un mijloc de transport pe două roţi pot cumpăra un scuter care costă între 800 şi 2.000 de euro sau o motocicletă second-hand, care costă de la 3.000 de euro până la 20.000, în funcţie de marcă, putere, vechime şi de cât de tunată este. Cea mai ieftină motocicletă nouă din târg este o Honda CRF 250 R8 la 5.800 de euro iar preţurile la modelele noi pot atinge chiar şi 50.000 de euro, în funcţie de dotări. Un motociclist adevărat însă trebuie să mai investească şi în echipament, ghete speciale care nu costă mai puţin de 300 de euro, cască, între 70 şi 200 de euro şi costum, între 500 şi 3.000 de euro.

image

Foto: Marian Iliescu

De la acest eveniment nu puteau lipsi tatuajele, majoritatea motocicliştilor având un simbol tatuat pe piele. Un spaţiu special intitulat Tatoo Show a găzduit convenţia tatuatorilor şi saloanelor de tatuaj din Bucuresti.

În cadrul salonului a avut loc şi o cursă de scutere şi de două ori, atât sâmbătă cât şi duminică, au avut loc spectacole ale cascadorilor profesionisti. Toate acestea pot fi asezonate cu bere şi mici la terasele amenajate în incinta Romaero. Salonul, care a început ieri, va fi deschis şi astăzi până la ora 17.00. Biletul de intrare este de 10 lei.

EXPOBIKE , Salonul de Biciclete si Accesorii, se desfăşoară weekendul acesta în paralel cu SMAEB, la pavilionul de la intrarea în Romaero.


image

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite