Moarte misterioasă: cadavrul unei femei dezbrăcate, găsit în faţa unui bloc din Bucureşti. „Nu crede nimeni că s-a aruncat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unei femei a fost descoperit, vineri seara, în faţa unui bloc din sectorul patru al Capitalei. Femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost găsită dezbrăcată, ar fi căzut de la etajul imobilului, potrivit stirileprotv.ro.

Când medicii au ajuns la faţa locului, tânăra se afla în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată. Incidentul a avut loc într-o zonă de blocuri, pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti. 

Surse medicale susţin că în momentul resuscitării, victima mirosea a alcool, mai scrie stirileprotv.ro. Anchetatorii iau în calcul mai multe scenarii: un accident, o crimă sau sinucidere. Totuşi, vecinii sunt de părere că cel mai probabil nu a fost un accident. „Nici să aluneci pe balcon nu se poate, balustradele sunt destul de înalte, nu ai cum...”, a declarat un locatar. „Nu s-a aruncat...nu crede nimeni că s-a aruncat ea”, a afirmat un alt vecin.

Vecinii nu o cunoşteau pe victimă, cel mai probabil aceasta locuind cu chirie. Anchetatorii urmează să verifice şi înregistrările de pe camerele de supraveghere din incinta blocului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite