MM Stoica, versiunea 2.0, free

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica are cont pe facebook, deţine un blog, a scris editoriale în „Gazeta Sporturilor”, a fost analist la „Digi Sport”, iar ultimele titluri din Ghencea, calificarea cu Steaua în semifinala Cupei UEFA, şi cea mai mare performanţă a unei echipe româneşti în grupele Ligii Campionilor, Unirea Urziceni, se leagă de numele lui.

În două cuvinte poate fi caracterizat managerul multimedia. Chiar dacă este un produs incomod pentru fotbalul românesc, înjurat non-stop şi călcat în picioare de Gigi Becali, Victor Piţurcă, Marius Stan şi sute de mii de iubitori ai sportului rege, Meme iese în evidenţă şi atrage mii de like-uri pe facebook, iar la comentarii sunt puţini cei care îl înjură. Varianta online a noului manager al Stelei pare imaculată la prima vedere.

Dacă ar interacţiona cu Gigi Becali pe facebook la relaţie cu siguranţă am avea „It’s complicated”, iar o aplicaţie pentru Iphone „Meme vs Gigi” ar conţine foarte des cuvintele oier, homosexual, Mimi, zdreanţă, Miţa Biciclista, iar după mai multe update-uri, la versiunea 5.1, Gigi devine împăciuitor.

În 18 ani cu versiuni folosite de mulţi useri, de la Galaţi, Bucureşti, Urziceni a existat şi demo-ul de patru zile de la Vaslui, care a dat eroare. Poate că Porumboiu preferă varianta Linux, cu mai puţin viruşi, spre deosebire de Windows 7, mai stabil pentru Meme. La ultima discuţie cu Becali, Meme anunţa în direct, fără follow pe twitter sau like pe vreo reţea de socializare că „Mai bine aş locui într-o cutie de carton, decât să mă întorc la Steaua”. Şi s-a întors! Şi atunci de ce deviza lui Meme, pe care o găsiţi pe contul de facebook, preluată de la Benito Mussolini, este „Meglio morire in piedi che vivere una vita in ginocchio” (n.r. – mai bine mori în picioare, decât să trăieşti o viaţă în genunchi)? O fi pe genunchii lui Gigi?

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite