Misterul balcoanelor ciudate de la două blocuri de pe Şoseaua Fundeni. Oamenii din zonă spun că ar fi suporturi de aer condiţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au făcut vâlvă pe internet şi au stârnit curiozitatea multora. Este vorba despre câteva fotografii postate pe o reţea de socializare, în care  două blocuri din Bucureşti de pe şoseaua Fundeni ar fi fost construite cu balcoane de mici dimensiuni fără acces în apartamente.

Câteva imagini cu două blocuri de pe Şoseaua Fundeni din Capitală i-au intrigat pe internauţi în ultimele zile. „Nu e în Caracal ,e în Bucureşti pe şoseaua Fundeni, anul 2014.Balcoane fără acces din apartamente.Poate sunt doar de decor,cine ştie?“, scrie un utilizator al reţelei de socializare Facebook.

Curios este faptul că, nici măcar dirigintele de şantier, care a fost contactat telefonic, nu a ştiut să ne explice care este rolul „balconaşelor ciudate“. Un locuitor din zonă, însă, spune că  „balcoanele“ sunt de fapt doar locuri speciale pentru aerul condiţionat.

Cele două blocuri de pe Şoseaua Fundeni nu sunt locuite, ele nefiind nici măcar finalizate. Lucrările au încetat în urmă cu patru ani, iar de atunci nu s-a mai făcut nimic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite