Mircea Sandu, declaraţie şocantă: îi invită pe părinţii copilului ucis de câini la meciul Naţionalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a făcut o declaraţie halucinantă în cadrul unei conferinţe de presă organizată cu ocazia partidei dintre România şi Ungaria, spunând că va oferi bilete la meciul Naţionalei pentru familia micuţului ucis de maidanezi.

„Poate aducem o mângiere tatălui, mamei şi fratelui, o să-i invităm să meargă la meciul cu Ungaria. Poate e o mângâiere pentru familia respectivă că sunt invitaţi la meciul cu Ungaria“, ar fi spus, potrivit site-urile sportive, Mircea Sandu.

Tragedia s-a petrecut, luni, în zona Parcului Tei, din sectorul 2 al Capitalei, în jurul orei 11.00. Copilul de patru ani se afla în parc împreună cu bunica şi cu fratele său în vârstă de şase ani. La un moment dat, bătrâna i-a pierdut din vedere pe cei doi micuţi.

Aceştia s-au aventurat într-o zonă din apropierea parcului, pe un maidan plin de gunoaie şi buruieni. O oră mai târziu s-a întors numai copilul de şase ani, muşcat de un câine. Acesta a spus că el şi fratele său au fost atacaţi, iar copilul de patru ani a fost găsit mort.

Pe aceeaşi temă:

Proprietarul terenului pe care a murit copilul sfâşiat de câini, chemat la Poliţie. Paznicul a fost amendat cu 300 de lei

Câinele care a ucis un copil în parc este al unui ONG. Şefa asociaţiei: „Este greu de ţinut urma fiecărui câine”

FOTO VIDEO Povestea şirului de adopţii formale care au lăsat în stradă câinele ucigaş din Parcul Tei. Cum se pasează vina

INML dă verdictul în cazul morţii copilului sfâşiat de câini în Parcul Tei: doar tălpile nu aveau urme de muşcături

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite