Minora din Capitală care a sunat la Telefonul Copilului a povestit de ce voia să se sinucidă. Tragedia prin care a trecut în ultimii şase ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copila de 17 ani care care a sunat la Telefonul Copilului şi a anunţat că vrea să se sinucidă a trecut printr-o adevărată dramă în ultimii şase ani. Fata i-a povestit psihologului de la asociaţie  că a fost victima unui abuz sexual în ultimii ani şi acesta este motivul pentru care dorea să-şi ia viaţa.

Fata care a mobilizat poliţiştii din trei sectoare ale Capitalei după ce a sunat la Asociaţia Telefonul Copilului şi a spus că doreşte să se sinucidă consumase alcool în combinaţie cu medicamentele prescrise de un medic. Copila i-a povestit psihologului de la asociaţie că a fost victima unui abuz sexual în ultimii şase ani. Fata a vorbit cu psihologul până a fost găsită şi dusă la spital, unde i s-a acordat primul ajutor, informează digi24.ro.

Fata a mai spus că a povestit în trecut unui psiholog drama prin care trece, dar nu a fost crezută de acesta.

Minora a fost transportată cu ambulanţa la spital, unde a rămas în grija medicilor. În căutarea fetei au fost implicaţi poliţişti din 3 sectoare ale Capitalei.

„În seara de 12 septembrie, Poliţia Capitalei a fost anunţată de Asociaţia Telefonul Copilului că la acel moment se aflau în legătură telefonică cu o minoră, care le-a spus că vrea să moară, că are motive să recurgă la un gest care să conducă la acest final. Psihologul care a interacţionat cu fata a reuşit să o menţină în convorbire, timp în care a anunţat şi Poliţia. Imediat au fost mobilizate mai multe echipe şi au fost demarate verificări pentru identificarea locaţiei în care se afla minora”, informează Poliţia Capitalei.

În acelaşi timp, doi poliţişti au mers chiar în call center, de unde transmiteau detalii echipelor din teren, mai ales că fata nu a dat detalii despre locul în care se află.

Astfel, a fost identificată o primă adresă şi au fost obţinute date cu privire la imobilul unde se putea afla minora.

„S-a ajuns la un bloc situat pe raza Sectorului 4. Au fost efectuate verificări în imobil, iar poliţiştii din teren au identificat o adresă, posibil cea unde s ar fi aflat fata care a sunat la Telefonul Copilului. Au bătut cu putere în uşă, moment în care cei aflaţi în call center le-au confirmat că este locaţia corectă, pentru că pe fondul convorbirii s-au auzit bătăile în uşă. Nu a fost necesară pătrunderea în forţă pentru că tânăra a deschis. Era conştientă, somnolentă şi într-o stare de sănătate precară”, mai arată poliţia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite