Mimii, sărbătoriţi la metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Internaţională a Mimului va fi celebrată de Teatrul Masca, singurul de pantomimă şi gest din România, prin două spectacole.

Mâine, începând cu ora 12.00, actorii de la Masca pot fi văzuţi la staţia de metrou Unirii I, în spectacolul „Pierrot Lunatecul”, iar de la ora 19.00 bucureştenii îl vor putea vedea pe Mihai Mălaimare în spectacolul „Actorul”.

Pantomimă albă cu Mihai Mălaimare

„Pierrot Lunatecul”, în regia şi după scenariul lui Mihai Mălaimare, propune spectatorului o tehnică inedită, pe cât de dificil de stăpânit pe atât de fermecătoare: pantomima albă.

Spectacolul îl are în centru pe Pierrot, cuceritorul personaj născut în halele pariziene, veşnic îndrăgostit, de Colombina, de sine, de viaţă.

Seara va începe la ora 19.00, la sediul Teatrului Masca, cu Mihai Mălaimare alături de Mircea Tiberian, la pian, în spectacolul „Actorul” - o poveste despre viaţă, speranţele, bucuriile şi durerile trăite de actori.

Spectacolul va aduce în lumina reflectoarelor un actor (Mihai Mălaimare) care crede cu tărie într-un altfel de teatru - teatrul de imagine, teatrul direct. Regia spectacolului este semnată de Anca Florea, iar textul îi aparţine lui Mircea Dinescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite