Mii de pachete cu mâncare, distribuite gratuit în Sectorul 6 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ajutoarele alimentare sunt distribuite şi în sectorul 6 al Capitalei FOTO Arhivă
Ajutoarele alimentare sunt distribuite şi în sectorul 6 al Capitalei FOTO Arhivă

Până acum, peste 14.000 de pachete cu alimente au fost împărţite bucureştenilor din sectorul 6 al Capitalei. Cei care beneficiază de ajutoare sociale îşi pot ridica pachetele din patru puncte fixe de pe raza sectorului.

Cele peste 14.000 de pachete conţin făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserve cu carne de porc, carne de vită şi pate de ficat. Pachetele pot fi ridicate din patru puncte fixe, găsite la următoarele adrese:

- Bulevardul Iuliu Maniu nr. 101, Sector 6 (pentru cei care au un nume de familie care începe cu literele A, B, C)

- Strada Bascov nr. 14-18,  în cadrul Complexului de Servicii de Recuperare (pentru cei care au un nume de familie care începe cu literele D, E, F, G, H, I, J, K, L)

- Drumul Sării nr. 2 (pentru cei care au un nume de familie care începe cu literele M, N, O, P, Q)

- Str. Murguţa, nr. 2 (pentru cei care au un nume de familie care începe cu literele R, S,Ş,T, Ţ, U, V,X, Y, Z)

Distribuirea pachetelor se face pe baza cuponului primit prin poştă şi al actului de identitate în original. Programul de lucru este de luni până vineri în intervalul orar 8.00-16.30.

Livrarea ajutoarelor alimentare se face în două cutii de carton, cu conţinut identic, fiecare persoană primind două cutii sigilate. O cutie cuprinde jumătate din cantitatea alocată pentru o persoană. Distribuirea alimentelor pentru persoanele înscrise pe lista suplimentară se va efectua după ce se va încheia distribuirea alimentelor pe bază de cupon individual.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a pus la dispoziţia cetăţenilor numerele de telefon: 0720.48.16.09  şi 0721.77.29.66, unde cei interesaţi pot suna în continuare pentru a primi asistenţă referitoare la Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014.
 

Pe aceeaşi temă:

Ajutoarele de la U.E. ar putea fi distribuite săptămâna viitoare şi în Râmnicu Vâlcea

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite