Mihaela Săhlean: "Oamenii judecă simplist,nu cred ca dacă ai de toate, poţi să te sinucizi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Psihologul Mihaela Săhlean susţine că ipoteza conform căreia una dintre cauzele gestului la care a recurs Mădălina Manole, este aceea că născut târziu, nu este plauzibilă.

CITIŢI ŞI:

Laurenţiu Cazan despre Mădălina Manole: „Orice artist şi-ar dori uneori să îşi tragă un glonţ în cap"

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

„Sunt atâtea femei care nasc târziu, de aici şi până la suicid este însă o cale foarte lungă. Trebuie căutaţi factori de ordin individual. Lumea merge pe ideea factorilor generali. Oamenii au o judecată simplistă, ei cred că dacă eşti vedetă şi ai de toate, nu te poţi sinucide”. De asemenea, psihologul a comentat afirmaţia „M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe“ a Mădălinei Manole făcută într-un interviu pentru revista „Formula As”, spunând că aceste cuvinte ar fi putut fi semnul unor gânduri sinucigaşe. „S-ar putea identifica totuşi o structură mai depresivă marcată prin nişte declaraţii mai recente ale artistei, când aceasta încearcă să convingă că totul este în regulă”, a precizat Mihaela Săhlean.

Piaţa muzicală, o frustrare pentru adevăraţii artişti

Psihologul Aurora Liiceanu bănuieşte faptul că Mădălina Manole ar fi putut ajunge la o asemenea stare dintr-o frustrare profesională. „Singurul lucru pe care pot să-l spun este că gestul ei poate fi interpretat ca o palmă dată situaţiei prezente în care tot felul de piţipoance se perindă pe ecrane. Cineva care porneşte în carieră cu atâta succes sunt convinsă că înţelege că trebuie să facă un pact cu lumea în care trăieşte. Ea probabil nu a putut să facă acest pact. Probabil că a fost şi frustrată, pentru că pregătirea ei artistică este cu mult mai ridicată faţă de nivelul de astăzi“, a comentat Aurora Liiceanu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite