UPDATE Staţia de metrou Piaţa Victoriei a fost redeschisă

UPDATE Staţia de metrou Piaţa Victoriei a fost redeschisă

Staţia de metrou Piaţa Victoriei a fost redeschisă dupa ora 22.00 după ce aceasta a fost închisă iniţial la ora 20.00 datorită fluxului mare de oameni aflaţi in Piaţa Victoriei cu prilejul mitingului organizat de către PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Staţia de metrou Piaţa Victoriei, care a fost închisă începând cu ora 20.00, a fost redeschisă după ora 22.00. La această oră, mitingul organizat de PSD în Piaţa Victoriei se încheie.

Decizia de a închide staţia a fost luată în contextul în care câteva zeci de mii de oameni, veniţi din mai multe judeţe, s-au aflat în Piaţa Victoriei din Capitală, unde la ora 20.00 a început mitingul PSD.

„Metrorex informează că, la nivelul Directiei Generale de Monitorizare a Ordinii Publice, din care fac parte toate institutiile cu abilităţi în asigurarea ordinii publice, s-a decis ca, astăzi, 9 iunie a.c., începând cu ora 20.00, staţia Piaţa Victoriei să fie închisă”, se arată în comunicat.

Închiderea staţiei de metrou presupune interzicerea accesului călătorilor în subteran şi trecerea trenurilor prin această staţie fără oprire, potrivit Metrorex.

”Staţia se va redeschide la solicitarea instituţiilor abilitate. Măsura a fost luată pentru siguranţa călătorilor, în contextul în care un flux mare de persoane tranzitează zona Piaţa Victoriei”, se arată în comunicat

citeste totul despre: