Metrorex anunţă lucrări de reparaţii la staţia Piaţa Unirii. Ce trebuie să ştie călătorii

Metrorex anunţă lucrări de reparaţii la staţia Piaţa Unirii. Ce trebuie să ştie călătorii

Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi supravegheată de către personalul specializat Metrorex şi securizată cu bandă de semnalizare.FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Metrorex a anunţat joi că la accesul B al staţiei de metrou Piaţa Unirii 1, începând de luni, vor avea loc lucrări de decopertare a plafonului fals. Călătorii vor trebui să folosească accesul A sau celelalte intrări disponibile ale staţiei Piaţa Unirii 2.

Ştiri pe aceeaşi temă

„în perioada 27.09 - 03.10.2021 (inclusiv în zilele de weekend), la accesul B al staţiei de metrou Piaţa Unirii 1 (situat la intersecţia Splaiul Independenţei cu Bd. Dimitrie Cantemir - Hotel Horoscop) se vor desfăşura lucrări specifice de decopertare a plafonului fals din staţie ",potrivit unui comunicat de presă al companiei de transport.

Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi supravegheată de către personalul specializat Metrorex şi securizată cu bandă de semnalizare.
 
Reprezentanţii Metrorex menţionează de asemenea că, în această perioadă călătorii vor fi rugaţi să acceseze staţia de metrou Piaţa Unirii 1 prin accesul A al staţiei sau prin celelalte intrări disponibile ale staţiei de metrou Piaţa Unirii 2
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările