Vremea în Bucureşti: Ploile continuă, dar temperaturile cresc

Vremea în Bucureşti: Ploile continuă, dar temperaturile cresc

Ploile vor continua să cadă în Capitală Foto. Arhivă

Meteorologii anunţă ploi şi vânt, dar temperaturile vor începe să crească uşor. Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, sâmbătă, o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până duminică seara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, sâmbătă, în Capitală, de la ora 10.00 până duminică la ora 9.00, cerul va fi mai mult noros, vor fi averse şi posibil descărcări electrice. Se vor înregistra cantităţi de apă, în medie, de 20 - 25 de llitri pe metrul pătrat. 
 
Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări, în general de 40 - 50 kilometri pe oră. Temperatura maximă va fi de 21 - 22 de grade Ccelsius, iar cea minimă de 15 - 16 grade.
 
Duminică, între orele 9.00 - 23.00, vremea se va încălzi uşor. Nu scăpăm de nori şi, în anumite perioade, vor avea loc averse şi descărcări electrice, mai intense şi mai frecvente după-amiaza şi seara.
 
Cantităţi de apă vor ajunge, în medie, la 10 - 15 litri pe metru pătrat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările