Metallica, clip de mulţumire după concertul din Bucureşti: video cu imagini din inima Capitalei, postat pe canalul de YouTube al trupei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendara trupă Metallica a postat pe YouTube un clip video după concertul din Bucureşti denumit „Metallica: Mulţumim, Bucureşti”. Imaginile arată câteva monumente simbol din inima Capitalei alături de secvenţe de la concertul susţinut la Bucureşti, pe Arena Naţională, în 14 august.

Celebra  formaţie trash metal din Statele Unite a postat un filmuleţ în care a mulţumit Bucureştiului pentru momentele speciale din timpul concertului. 

Clipul de mulţumire a adunat în câteva ore peste 9.800 de vizualizări şi peste 1.000 de like-uri. Coloana sonoră aleasă pentru a însoţi imaginile este celebra melodie „Nothing Else Matters”, interpretată de o orchestră simfonică, informează mediafax.ro. 

În concertul desfăşurat în Bucureşti, trupa Metallica a impresionat publicul în momentul în care a a reprodus melodia Iris „De vei pleca”.

În clipul de mulţumire au fost incluse cadre realizate în Piaţa Unirii, în faţa Palatului Parlamentului, la Sala Palatului, Ateneul Român şi Parcul Cişmigiu, dar şi la Arcul de Triumf. În imagini se mai pot vedea muncitorii care au lucrat la montatul scenei de pe Arena Naţională şi momente din concertul desfăşurat miercuri.

Concertul susţinut de Metallica a doborât orice record de vânzări: cea mai mare prezenţă pe Arena Naţională la un concert – 50.244 de spectatori, potrivit datelor furnizate de organizatorii evenimentului, Emagic şi Live Nation.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite