Mesajul unui avocat pentru Nicuşor Dan, după ce şobolanii au ros cablurile maşinii: „Deratizarea s-a făcut fix la mişto! Intenţionez să te dau în judecată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook / Cuculis Adrian Calin
Foto Facebook / Cuculis Adrian Calin

Avocatul Adrian Curculis a postat pe Facebook un mesaj în care i se adresează primarului Nicuşor Dan. Şobolanii i-au ros cureaua alternatorului de la maşina personală, iar el menţionează că are intenţia să-l dea în judecată pe edil pentru ceea ce s-a întâmplat.

Avocatul acuză că deratizarea Bucureştiului a fost făcută „fix la mişto” şi compară acest lucru cu dezinfectarea spitalelor cu Hexipharma.

„Dragă Primar General Nicuşor Dan! Să ştii că îmi parchez maşina regulamentar în locul de parcare pe care îl plătesc la ADP, având în vedere că pe raza sectorului unde locuiesc, ne călcăm în picioare şi în roţi.

În fine, trecând peste asta, am aflat de dată recentă, ca deratizarea Bucureştiului s-a făcut fix la "mişto", exact aşa cum s-a făcut şi dezinfectarea spitalelor cu Hexipharma.

Ţin să-ţi aduc spre ştiinţă, că intenţionez să te dau în judecată fiindcă şobolanii care aleargă pe străzi, mi-au mâncat cureaua la alternatorul de la maşină şi am fost nevoit să mă car cu platforma până la reprezentanţă pentru a se constata că defecţiunea tehnică e mai degrabă biologică.

Constatarea este făcută pe bază de proprii simţuri de către mecanicul care s-a şi apucat de înlocuirea acelei curele.

Hai să ne fie măcar un pic ruşine”, a scris Adrian Cuculis pe Facebook.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite