Mesajul spărgătorului băncii din Capitală către angajata de la ghişeu: „Dacă faci un pas greşit, te tai” FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Digi24.ro
Imagine: Digi24.ro

Poliţia a fost anunţată printr-un apel la 112 că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit să fure 10.000 de lei.

Ameninţarea a fost realizată prin intermediul unui bilet pe care a scris: „Ai 10 secunde să scoţi toţi banii din sertar... dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greşit te tai.”

Potrivit Poliţiei Capitalei, marţi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit să fure 10.000 de lei. Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică. Potrivit Digi24, atacatorul i-a transmis ameninţările cu moartea angajatei băncii prin intermedul unui bileţel. 


„Ameninţarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenţie se aflau doar angajaţi. Nicio persoană nu a fost rănită”, susţin poliţiştii.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei în vederea identificării bărbatului şi recuperării prejudiciului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite