Mesajul lui Sorin Oprescu pentru bucureşteni: "Îi iubesc şi îi respect, să ştie că sunt mulţi oameni care doresc să le facă bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu FOTO Adevărul
Sorin Oprescu FOTO Adevărul

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a transmis bucureştenilor "şi tuturor românilor" un mesaj în noaptea dintre ani, declarând că "sunt mulţi oameni care doresc să le facă bine şi asta vor face în anul care vine".

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, primarul Capitalei s-a arătat bucuros de faptul că bucureştenii au ieşit în stradă pentru a admira spectacolul organizat de Primărie pentru noaptea dintre ani. 

"Mă bucur din suflet, sunt mândru de români şi le urez la mulţi ani  tuturor bucureştenilor care au venit la chemarea mea. La mulţi ani la toţi!", a spus Sorin Oprescu. 

Întrebat dacă are un mesaj pentru români, Oprescu a afirmat că aceştia trebuie "să ştie că nu sunt singuri, că sunt mulţi oameni care doresc să le facă bine şi asta vor face în anul care vine". 

Referitor la spectacolul organizat de Primăria Capitalei, acesta consideră că românii au ieşit în stradă mânaţi de solidaritate. 

"Am dorit să fac lucrul ăsta pentru bucureşteni, mă bucur din suflet că sunt acolo. Îmi creşte inima de bucurie că a putut să existe ceea ce înseamnă solidaritate", a mai spus acesta. 

"Pentru 2013, vreau să fac în continuare şi mai multe, pentru asta m-au ales şi au încredere în mine", a încheiat Sorin Oprescu. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite