Mesajul sfâşietor al mamei lui Ionuţ, copilul mâncat de câini: ”Cum garantează Constituţia dreptul la viaţă, când haitele de bestii ucid fiinţe lipsite de apărare!?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Anghel, într-o fotografie mai veche, păstrată pe contul ei de Facebook, alături de cei doi copii ai ei
Andreea Anghel, într-o fotografie mai veche, păstrată pe contul ei de Facebook, alături de cei doi copii ai ei

Andreea Felicia Anghel, mama lui Ionuţ, copilul de patru ani ucis de câini, luni, în Parcul Tei din Capitală, a postat pe contul personal de Facebook un mesaj impresionant despre dreptul la viaţă garantat de Constituţie.

O zi sfâşietoare, astăzi, pentru familia lui Ionuţ Anghel, copilul în vârstă de patru ani care a murit, luni, după ce a fost mâncat de câini, în Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei. Cu o zi înainte să-şi îngroape copilul, mama acestuia, Andreea Felicia Anghel, a postat miercuri după-amiază, un mesaj foarte emoţionant. Femeia, care a mai rămas cu un singur copil, atacat şi el de câini, în aceeaşi tragedie de luni, a scris pe pagina personală de Facebook:

”Să citim puţin Constituţia Romaniei..
Articolul 1 aliniatul 5 şi Articolul 22 Aliniatul 1 si 2...
Aş vrea să înţeleg cum se garantează "integritatea fizică şi psihică a unei persoane", din moment ce haitele sălbatice de bestii ucid fiinţe lipsite de apărare!?!?

(5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.

ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant”.

 

La mesajul Andreei Anghel au dat Like! aproape 200 de oameni şi s-au adunat mai multe comentarii, precum:

”S-au respectat vreodată articolele din Constituţie? Ştii doar, Andreea... Nu-ţi pot spune decât că sper ca Dumnezeu să va apere şi să vă ajute să treceţi de această grea încercare. Că dacă vorbim de lege..., ne mananca Sfintii”.

”Nici un cuvant nu este potrivit pentru a alina durerea d-voastră... Să vă dea Dumnezeu putere să treceţi cât mai uşor cu putinţă peste momentul ăsta de cumpănă.....deşi nu sunt încă mamă, îmi plânge sufletul pentru puiul ăsta de om care a plecat atât de devreme.....Doamne.....fă ca moartea lui să schimbe ceva !!!!!!!!!!!!!!!! Cuvintele sunt prea sărace.....”

”Sunt profund îndureraţă de moartea tragică a micuţului Ingeraş şi vă sunt alături. Din păcate, una scrie în Constituţie şi altul este adevărul. Nimic nu e bun la noi în ţară. Să nu vă lăsaţi! Trebuie să platească. Respect”.

”E incredibil, abia acum am aflat de această nenorocire, imi pare nespus de rău, nu am cuvinte...”

”Am fost colege de birou o perioadă....nu pot să cred că e adevărat ...... să vă dea Dumnezeu putere să treceţi cât mai uşor cu putinţă peste momentul ăsta....deşi nu cred că se paote tece in nici un fel peste aşa ceva...”

Citiţi mai multe despre cazul copilului omorât de câini

Primarul Capitalei face referendum local pentru eutanasierea maidanezilor. Oprescu, cu ochii în lacrimi: „Iertaţi-ne pe toţi!“

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a făcut primele declaraţii, în cadrul unei conferinţe de presă, despre tragedia de luni, atunci când un copil de patru ani a fost ucis de o haită de maidanezi.

Sancţiuni în cazul copilului ucis de câini. Primarul Onţanu cere demiterea şefului Poliţiei Locale. Cazul a fost preluat de Parchetul General

Şeful Poliţiei Locale Sector 2, Aurel Dobrilă, şi directorul general al Direcţiei pentru Protecţia Copilului, Isabela Hurjui, au fost sancţionaţi pentru lipsa de reacţie în realizarea atribuţiilor, în cazul copilului omorât de câini. Neculai Onţanu a propus şi demiterea acestora.

Proprietarul terenului pe care a murit copilul sfâşiat de câini, chemat la Poliţie. Paznicul a fost amendat cu 300 de lei

Poliţiştii de la Secţia 7 l-au amendat pe paznicul care supraveghea terenul unde un copil de patru ani a murit după ce a fost sfâşâiat de câini, luni, lângă Parcul Tei. 

INML dă verdictul în cazul morţii copilului sfâşiat de câini în Parcul Tei: doar tălpile nu aveau urme de muşcături

Copilul de patru ani muşcat de câini, luni, a murit din cauza hemoragiei externe, iar pe corpul acestuia au fost găsite sute de plăgi,potrivit medicul care a făcut autopsia.

Bunica copilului ucis de câini a sunat după 20 de minute la 112. Ea venise prima oară în Parcul Tei cu nepoţii

Bunica băiatului de patru ani ucis, luni, de câini, în apropierea Parcului Tei din Capitală, le-a povestit anchetatorilor că a sunat la serviciul de urgenţe 112 după 20 de minute de la dispariţia nepoţilor săi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite