Mesajul Jandarmeriei pentru românii care protestează sâmbătă. „Salut! Sunt Alin şi sunt aici pentru siguranţa ta!“

Mesajul Jandarmeriei pentru românii care protestează sâmbătă. „Salut! Sunt Alin şi sunt aici pentru siguranţa ta!“

Jandarmul Alin, mesagerul instituţiei FOTO Facebook Jandarmeria Română

Jandarmeria Română a postat pe pagina de Facebook mesaje pentru manifestanţii care ies sâmbătă să protesteze în oraşele din România. Unul dintre ele este: „Salut! Sunt Alin şi sunt aici pentru siguranţa ta“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Jandarmeriei Române fac apel la o atitudine paşnică la protestele programata sâmbătă, 20 ianuarie, prin intermediul unor filme postate pe pagina de Facebook a instituţiei.

„Participi la o adunare publică? Tu ştiai că jandarmii sunt #obligaţi prin lege să intervină în cazul în care manifestaţia îşi pierde caracterul paşnic, se tulbură grav ordinea publică, se pune în pericol viaţa, integritatea corporală a cetăţenilor sau există ameninţări cu devastări ori distrugeri de clădiri şi alte bunuri de interes public sau privat“, este textul ce însoţeşte unul dintre scurtele filmuleţe. 

Mesajul din video este rostit de către unul dintre angajaţi: „Salut! Sunt Alin şi sunt aici pentru siguranţa ta. În cazul adunărilor publice sunt obligat să intervin, dacă se tulbură ordinea sau dacă viaţa şi sănătatea ta sunt în pericol“.

Un alt mesaj este adresat manifestanţilor care vin cu copii la protest:

Mai puteţi citi:

Mesajul manifestanţilor din Cluj: „Cu cât vom fi mai mulţi prezenţi în toate oraşele, cu atât în 20 ianuarie vocea noastră e mai puternică şi legitimă!“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările