Mesaj pe Facebook de la profesorul de la „Jean Monnet“: „Adio, visele mele!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Vişan ar fi postat pe pagina personală din reţeaua de socializare un mesaj chiar în seara în care a izbucnit scandalul. Acesta spunea printre altele că a fost ameninţat şi că regretă cel mai mult că a renunţat la o slujbă pe care o adora.

“Adio visele mele, adio tot ce credeam că e frumos! Bine ai venit resemnare. dezolanţă şi vis urât! O demisie de la locul de munca pe care il adoram, un pachet maximal de ameninţări şi o poveste de-a dreptul dramatică şi fantasmică în aparenţă din care se pare că şi eu fac parte!", este mesajul lui Dan Vişan. Acesta a fost postat de cei care au realizat pagina de susţinere a acestuia “Alături de Vişan Dan Octavian”.



Click pe imagini pentru fotogalerie

image


Pagina are în prezent aproape 3.500 de fani. În replică, o altă pagină care o susţine pe eleva Oana Racoviţă a apărut în reţeaua de socializare. “Afară din învăţământ cu Vişan Dan Octavian” are deja 200 de susţinători.




Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie

image

Citeşte şi:

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite