Mega Mall din Pantelimon va fi deschis în luna aprilie. Cât au costat lucrările de la centrul comercial

Mega Mall din Pantelimon va fi deschis în luna aprilie. Cât au costat lucrările de la centrul comercial

Centrul comercial va fi inaugurat în luna aprilie FOTO Reprezentanţi Mega Mall

Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) va deschide, pe 23 aprilie, centrul comercial Mega Mall din Pantelimon. Acesta are o suprafaţă închiriabilă de 72.000 de metri pătraţi, ocupată aproape integral.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul comercial Mega Mall, situat în imediata vecinătate a Arenei Naţionale, este cea mai mare investiţie realizată de fondul de investiţii în România, construcţia fiind finalizată la mai puţin de un an de la turnarea fundaţiei, februarie 2014, scrie Mediafax.

„Majoritatea retailerilor principali au început deja amenajarea magazinelor. Mega Mall se află în acest moment în ultima fază de construcţie, la ridicarea clădirii participând peste 2.000 de muncitori. Dintr-o suprafaţă totală construită de 210.000 metri pătraţi, 72.000 reprezintă spaţiul închiriabil. Suprafaţa este ocupată aproape în întregime, iar pentru cele câteva spaţii mici rămase disponibile, s-a creat o listă de aşteptare pentru potenţialii retaileri“, anunţă reprezentanţii NEPI.

Mega Mall va găzdui peste 200 de magazine, printre care cei mai importanţi sunt Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger şi Musette.

Totodată, centrul comercial va avea o zonă de entertainment cu un multiplex Cinema City cu 14 săli, un centru de fitness World Class dotat cu o piscină semi-olimpică şi un nou concept de loc de joacă pentru copii. De asemenea, centrul comercial va avea şi un cazinou, o zonă dedicată restaurantelor, dar şi o zonă de cafenele. 

Mall-ul va avea 3.000 de locuri de parcare, din care 1.000 pe acoperişul complexului, care poate fi direct accesat din stradă pe o rampă rapidă.
NEPI are în portfoliu centre comerciale din România precum Promenada Mall din Bucureşti, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar şi o serie de clădiri de birouri din Capitală şi din Cluj.

Pe aceeaşi temă:

Cele mai importante evenimente din Bucureşti în 2014: proteste, scandaluri cu iz penal şi proiecte de infrastructură finalizate după ani buni

VIDEO Cum o să arate Pasajul Piaţa Presei Libere, singurul din Bucureşti cu bifurcaţie subterană, după finalizarea lucrărilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: