Mega Kilipirim, la Sala Dalles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mega Kilipirim, târgul de carte, muzică, film şi antichităţi, începe mâine la Galeria Dalles din Capitală, care îl găzduieşte până la data de 21 martie.

Cea de-a zecea ediţie a Mega Kilipirim vine cu o ofertă mai bună de carte românească, carte de import, produse audio-video, dar şi de obiecte de anticariat şi numismatică.

Iubitorii de cultură se pot bucura de reduceri de preţ care încep de la 30 de procente şi pot ajunge până la 70%. Aceştia pot cumpăra ediţii de colecţie, discuri cu muzică bună, fotografii din secolul al XIX-lea, monede antice, antichităţi, jocuri logice şi cărţi pentru copii.

Vizitatorii târgului se vor putea bucura de tradiţionala Tombolă Kilipirim. La finele evenimentului, patru câştigători vor pleca acasă cu câte trei kilograme de carte corespunzătoare domeniului preferat- copii, beletristică, hobby sau business.

De asemenea, la Mega Kilipirim va fi prezentat primul e-book reader comercializat în România, care încorporează o bibliotecă electronică în limba română. Cumpărătorii vor primi cadou un card de memorie care conţine 101 cărţi fundamentale ale literaturii române.

Programul de vizitare a târgului este între orele 10.00 şi 20.00, iar intrarea este liberă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite