Meciul dintre F.C Rapid Bucureşti şi PSV Eindhoven este considerat de risc maxim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 500 de jandarmi vor asigura, mâine seară, măsurile de ordine publică la meciul dintre F.C Rapid Bucureşti şi PSV Eindhoven, din cadrul grupei „C” UEFA Europa League, disputat pe „Arena Naţională” din Capitală.

Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc ridicat. Astfel, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în scandaluri sau orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, pentru că  nu vor fi tolerate nici un fel de acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a acestui eveniment.
Mai mult, spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Evenimentul va avea loc joi, 29 septembrie, pe Arena Naţională, începând cu ora 22.05. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 20.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Se va intra numai prin Bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite