Liber la parcări anapoda în sectorul 4: Piedone suspendă ridicarea maşinilor parcate neregulamentar pe durata sărbătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 4 a anunţat, marţi, că acţiunile de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar de pe raza sectorului administrat de primarul Cristian Popescu Piedone vor fi suspendate în perioada 30 aprilie-6 mai. Acţiunea este un gest de înţelegere pentru ”sprijinul cetăţenilor, care, grăbiţi să se aprovizioneze cu produse pentru masa tradiţională, pot uita că parcarea neregulamentară atrage după sine ridicarea acestora”.

Măsura luată de autorităţile locale nu ar fi o premieră, ”fiind pentru a treia oară când în preajma unor sărbători creştine importante, Edilul Sectorului 4 adoptă această măsură, venind astfel în sprijinul cetăţenilor”.

În această perioadă, excepţie de la decizia adoptată vor face autovehiculele care vor bloca accesul în spitale, instituţii de interes public şi local, staţii RATB şi intersecţii.

Pe lângă faptul că, în situaţia în care proprietarii le vor parca în locaţiile mai sus menţionate, sunt pasibili de sancţiuni aplicate de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei, acestea vor fi ridicate de către utilajele aparţinând societăţii care desfăşoară activităţi în acest sens pe raza Sectorului 4.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite