Mașină în flăcări pe A1. Șoferul și soția sa au reușit să se salveze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism Mercedes clasa C a fost distrus în totalitate de flăcări, joi seară, la kilometrul 112 al autostrăzii Bucureşti - Piteşti, pe sensul de mers spre Capitală. Șoferul şi soţia sa au reuşit să se salveze în ultimul moment.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, conducătorul auto, operat pe cord, s-a intoxicat cu fum, având nevoie de îngrijiri medicale, la faţa locului, de la echipajul ambulanţei, informează Mediafax.

Maşina, cumpărată la mâna a doua, nu avea asigurare CASCO.

"Soţia şoferului spune că focul a pornit de la motor şi s-a extins cu rapiditate şi doar norocul a făcut că s-au salvat. Mai mulţi şoferi au încercat să stingă focul cu extinctoarele din dotare, dar nu au reuşit, iar între timp la faţa locului au venit pompierii, care au stins focul, maşina fiind însă distrusă în totalitate", a declarat plt Romeo Stanciu, de la I.S.U Argeş.

Şoferul, care s-a intoxicat cu fum, şi soţia sa, care s-a ales doar cu o sperietură, şi-au continuat deplasarea cu o maşină a prietenilor.

Traficul rutier la kilometrul 112, pe A1, pe sensul de deplasare Piteşti - Bucureşti, care s-a desfăşurat cu greutate, a revenit la normal după aproximativ o oră.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite