MASACRUL DE LA COAFOR Şeful Poliţiei Capitalei îi ia la verificat pe toţi posesorii de arme! Toţi trebuie să-şi refacă permisele de portarmă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Guran, noul şef al Poliţiei Capitalei, a anunţat azi, 8 martie 2012, că toţi posesorii de arme letale vor fi reevaluaţi. Decizia a fost luată în urma masacrului de la coaforul Perla, unde Gheorghe Vlădan a împuşcat opt persoane.

Lucian Guran a declarat că această reevaluare nu poate face rău nimănui, ba din contră, s-ar putea preveni cazuri precum cel de la coaforul Perla. Chestorul a mai spus că cei care pot să deţină astfel de arme letale sunt poliţiştii, magistraţii, demintarii şi militarii, sau cei care au îndeplinit aceste funcţii şi acum se află în retragere sau la pensionare.

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan!

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

EXCLUSIV Primele imagini din coaforul groazei: „Urme din creierul femeii împuşcate în cap sunt încă pe jos“


(FOTO/VIDEO) Secretele Florinei, vândute pe 1.000 de lei

"Urmează să se facă această reevaluare, iar după ce vom avea rezultatele, vom lua anumite decizii. Consider că aceste reevaluari sunt benefice. Trebuie să prevenim asemenea fapte pe viitor", a spus Guran.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Hotărârea reevaluării persoanelor care deţin arme letale a fost luată în urma masacrului de la coaforul Perla, unde Gheorghe Vlâdan a împuşcat opt persoane, dintre care două au murit, cu un pistol cu gloaneţe letale.

Chestorul doreşte ca prin această decizie să prevină cazurile precum cel din salonul de înfrumuseţare.

Acesta a mai declarat că, la nivelul Capitalei, sunt înregistrate anual aproximativ 90 de infracţiuni comise cu ajutorul armelor. Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei!



Click aici pentru a vedea declaraţia de avere a criminalului Gheorghe Vlădan.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI


Fiul poliţistului-criminal şi şefa coaforului au fost chemaţi la audieri în cazul masacrului de la Perla

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite