Masacru: câini ucişi în Sectorul 3 din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O asociaţie pentru protecţia animalelor din Capitală acuză angajaţii Primăriei Sectorului 3 de uciderea mai multor câini care ar fi fost omorâţi cu mâncare otrăvită.

Mai multe fotografii cutremurătoare cu patrupedele ucise circulă pe Facebook. După cum arată membrii Asociaţiei pentru protecţia animalelor Robi, câinii ucişi au fost găsiţi în zona Burebista-Dudeşti din apropierea bisericii Dudeşti-Sfânta Treime.

Printre victime nu s-au numărat doar câinii vagabonzi, ci şi patrupedele scoase de stăpâni la plimbare şi care, cel mai probabil, ar fi consumat din alimentele otrăvite. „Câinii au fost otrăviţi în mai multe zone ale sectorului 3, dar mai ales în zona Dudeşti. Este o practică veche de pe vremea de dinainte de Revoluţie. În general, primarii recurg la asemenea practici. Îmi aduc aminte cum în campaniile electorale aruncau din maşini bucăţi de salam otrăvite. Este clar că este la nivel de primărie, atîta timp cât se întâmplă la vedere şi ADP-ul curăţă locul a doua zi. Am tot făcut sesizări la poliţie, dar le facem degeaba. Ei ne cer probe“, a declarat Marilena Cristian, preşedintele Asociaţiei Robi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite