Mărturii şocante despre poliţistul-asasin: „Era obsedat să se răzbune pe nevastă-sa. Mă aşteptam să facă asta!“

Soţia unui muncitor care a făcut mai multe lucrări de amenajări în locuinţa poliţistului-criminal Gheorghe Vlădan susţine că bărbatul a promis de mai multă vreme că se va răzbuna pe soţia sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia, care ştie amănunte despre viaţa poliţistului-asasin, a percizat că soţul ei se cunoşeta de mult timp cu Gheorghe Vlădan (53 de ani). Aşa a aflat că poliţistul plănuia de mai multe luni să se răzbune „într-un fel sau altul“ pe soţia sa, Florina. Aceasta din urmă intentase divorţ acum trei ani şi, peste două zile, aveau un nou termen de judecată.

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!„Era obsedat de ideea răzbunării“

Nebunia lui Vlădan era cu atât mai mare cu cât, de mai multă vreme, nevasta lui îşi găsise un nou iubit. „Soţul meu îl cunoştea bine, de mai mulţi ani. Acum câteva luni a lucrat la el în casă. I-a făcut lucrări de amenajare a locuinţei. Mi-a povestit că poliţistul avea o relaţie tensionată cu soţia sa. Mă aşteptam să facă aşa ceva“, a povestit pentru bucuresti.adevarul.ro apropiata familiei Vlădan.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!„El era nemulţumit şi nu se putea împăca cu ideea divorţului. I-a spus soţului meu că se va răzbuna pe ea «într-un fel sau altul». Era obsedat de ideea asta“, a mai spus femeia.

„Era un om foarte civilizat“

Puţinii vecini care îl cunoşteau măcar din vedere pe poliţistul-asasin spun că acesta nu a le-a dat niciodată de bănuit că ar fi capabil să facă o asemenea grozăvie. „Era un om foarte civilizat. Nu-mi vine să cred, sunt şocat! Era foarte respectuos. Dădea tot timpul «bună-ziua». N-am bănuit nicio clipă că are probleme acasă. Nu se auzea gălăgie din curtea lui“, a spus Bebe Diaconu, unul dintre vecinii lui Gheorghe Vlădan.Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

Un alt vecin de pe Strada Olimpului din Bucureşti a mărturisit că asasinul „nu a făcut niciodată probleme cuiva. Era un familist convins şi ţinea foarte mult la soţia şi fiul său“. 

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările