Mărturia femeii bătute cu bestialitate, din înregistrarea publicată de agresor pe Facebook: „Mă ameninţa că îmi aruncă cu acid, că mă omoară“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petronela Ibranyi, femeia bătută cu bestialiate de partenerul de afaceri, declară că autorităţile că nu iau măsuri deşi bărbatul a ameninţat-o că o omoară.

 „Totul a pornit pentru că nu am fost eu de acord să mă ducă la aeroport la ora 5:00 şi la ora 2:30 eram la societate. Mi-a vorbit foarte urât în birou, unde nu se vede filmarea şi a dat în mine acolo. Îmi aduc aminte că tot ce îmi doream era să nu îmi pierd conştiinţa ca să nu mă găsească fetele dimineaţa când vin la serviciu, moartă, şi ţin minte că am strigat, am ţipat şi rugam frumos să nu mai dea pentru că nu îmi curge sange: Dar el a dat şi a plecat cu mâinile în buzunar.

Am fost la spital. Am avut 6 copci în cap. Capul meu a fost spart.

Eu aseară am fost sunată de el la 6 dimineaţa şi am fost ameninţată că el, dacă intră la puşcărie, nu intră doar cu faptele astea. Asta înseamnă că o să mă omoare, pentru că eu am ameninţări de la el, scrise înainte de incident, că îmi aruncă cu acid, mă omoară şi autorităţile nu au făcut nimic”, a mai spus Petronela Ibranyi. 

Reamintim că, un bărbat din Domneşti, judeţul Ilfov, care se laudă pe Facebook postând imagini cu bătaia pe care i-a admistrat-o cu bestialiate unei femei, este cercetat în stare de libertate de poliţiştii ilfoveni pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ o lună, iar imaginile au fost făcute publice chiar de bătăuş. La intrarea într-o încăpere, femeia este luată la pumni, trântită la pământ şi, mai apoi, lovită cu picioarele. 

Poliţia a intrat pe fir după un apel la 112, iar cercetările sunt făcute în urma unei autosesizări deoarece victima nu a depus plângere. 

Conform unor surse, femeia a obţinut un ordin de protecţie şi, ulterior, a părăsit ţara. 

Potrivit Digi24, femeia  ar fi fost parteneră de afaceri cu bărbatul care a bătut-o, iar imaginile prezentate au surprins doar parţial violenţele la care a fost supusă. Ea ar fi fost bătută şi înainte de a intra în încăperea unde au fost înregistrate imaginile publicate pe contul agresorului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite