Marfă de 59.000 de euro contrafăcută, găsită de Poliţie la o firmă din Voluntari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Voluntari au descins astăzi la sediul unei firme unde au descoperit parfumuri şi haine pentru copii în valoare de 59.000 de euro au fost descoperite şi indisponibilizate în urma unui control la mai multe depozite ale unei firme din Voluntari, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov. 

Depozitele au fost verificate, sâmbătă dimineaţă, de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Ilfov, acţiunea având ca scop combaterea evaziunii fiscale și a contrafacerii de marcă.

În urma verificărilor, au fost descoperite 11.650 parfumuri susceptibile de a fi contrafacute și 31.105 articole de îmbrăcăminte pentru copii, care poartă însemnele unor mărci consacrate și protejate pe teritoriul României, precizează sursa citată.

Pe numele administratorilor firmei, U.N., de 51 de ani și W.Z., de 48 de ani, au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Marfa a fost indisponibilizată, mostre din aceste produse fiind ridicate în vederea dispunerii de expertize, potrivit IPJ Ilfov.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite