Marcaje pentru biciclişti acoperite cu pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar două luni au rezistat „desenele“ pentru pietoni şi biciclişti de pe trotuarul străzii Petricani din sectorul 2.

Vezi cum arătau „desenele“ de pe asfalt acum două luni

Imediat ce au fost trasate, au apărut tot felul de avarii şi de lucrări şi încet-încet, simbolurile au fost acoperite de mormane de pământ. Acum, bicicliştii, dar şi pietonii care trebuiau să împartă şi aşa trotuarul mult prea îngust, trebuie să ocolească şi grămezile de pământ.

Şanţurile apar la un interval de câteva zile pentru că ba cei de la Regia de Transport Public Bucureşti sapă pe lângă şinele de tramvai din apopiere, ba câte o companie care are reţele subterane pe Petricani are de remediat alte defecţiuni.

image

Şi în această dimineaţă, muncitorii  împrăştiau cu lopeţile pământul peste semnele rutiere. „Degeaba au mâzgălit trotuarul pentru că marcajele nu pot fi folosite nici de pietoni şi nici de bicilişti. Au cheltuit banii aiurea“,  a declarat Grigore Ioan.

image

Trasarea pistelor comune pentru biciclişti şi pietoni face parte dintr-un proiect al Primăriei Capitalei în valoare totală de 5,7 milioane de euro. Neobişnuitele simboluri au fost puse pe mai multe artere din tot oraşul, pe zeci de kilometri.

„Este un marcaj care avertizează atât pietonii cât şi bicicliştii că se află pe o zonă comună de circulaţie“, susţinea într-un comunicat emis de Administraţia Străzilor, care s-a ocupat de predarea contractului.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite